Ambachtelijk Leer Bewerken

Workshops leer bewerken

Workshops leer bewerken voor particulieren

Hieronder vind je ons aanbod workshops leer bewerken voor particulieren. Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers van af 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar hebben wij speciale kinderworkshops. Voor deelname aan de workshops leer bewerken is geen speciale voorkennis of ervaring nodig, enthousiasme is voldoende.

Kijk op de kalender voor een overzicht van alle workshops waar je je voor in kunt schrijven.

 

Dagworkshops leer bewerken

Tijdens de dagworkshops leer bewerken leer je de technieken van het ambachtelijk leer bewerken. Leer carven met een rondsnijmes, het uitstempelen van de carvings, verven en vormen van leer en vlechttechnieken en handmatig stikken. We werken uitsluitend met plantaardig gelooid leer.

Carving patroon maken
tot 16 november 2019
Utrecht
Leer vlechten
7 april 2019 tot 15 december 2019
Utrecht
Tassen
tot 6 december 2019
Utrecht
tot 23 november 2019
Utrecht

 

Korte workshops leer bewerken

Tijdens deze workshops maak je een mooi product van leer, zoals een armband, babyslofjes, clogs of een tas van leer. We geven uitleg over de technieken die hierbij aan bod komen. We laten je van te voren oefenen met decoratiestempels en verven. En geven de gelegenheid om het werkstuk naar eigen smaak af te maken. Dit zijn prima workshops om kennis te maken met de veelzijdigheid van leer. Deze workshops zijn ook heel geschikt voor groepen, kijk daarvoor op onze speciale workshop groepen pagina.


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved