Ambachtelijk Leer Bewerken

Workshops groepen

Voor bedrijfsuitjes, familie bijeenkomsten, vrijgezellenfeestjes en/of andere evenementen heeft Leervermaak workshops groepen op maat. Voor deelname aan de workshops is geen speciale voorkennis of ervaring nodig. De workshops kunnen variëren in tijdsduur en moeilijkheidsgraad, al naar gelang de gelegenheid. De veelzijdigheid van leer geeft eindeloze mogelijkheden voor een geslaagde workshop. Wij kunnen samen met u de meest geschikte workshop samenstellen. De prijzen van de workshops zijn inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers. Bij langere workshops is het mogelijk door ons een lunch te laten verzorgen, wij rekenen hiervoor een bedrag van € 6,50 pp.

Workshops groepen groepsgrootte

Wij geven workshops groepen vanaf 6 tot 30 personen. Deelname met een kleinere of grotere groep kan in overleg. In ons eigen atelier hebben we ruimte voor groepen tot 16 personen. Bij het atelier is ruime gratis parkeergelegenheid.

Workshops op locatie geven wij vanaf 10 personen. Hiervoor rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Groepen vanaf 15 personen krijgen € 2,50 korting per persoon.

 

 


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved