Ambachtelijk Leer Bewerken

Over ons

Leervermaak

Leervermaak is opgericht door Renée Weijers, maar met de komst van Jeroen Brandligt zijn we uitgegroeid tot een heus familiebedrijf. Waar Jeroen de zakelijke aspecten van het bedrijf voor zijn rekening neemt, gaat Renee over het inhoudelijke gedeelte.

Als docent beeldende vorming en zelfstandig kunstenaar, heeft zij per toeval het ambachtelijk leer bewerken ontdekt, zich hierin verder bekwaamd en daarna ook Jeroen aangestoken. Samen delen zij nu hun passie voor leer en hebben het tot hun missie gemaakt zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken. Zij doen dit door hun workshops en cursussen zo inspirerend, leerzaam en leuk mogelijk te maken.

Leervermaak biedt workshops en cursussen leer bewerken aan deelnemers met of zonder ervaring, jong en oud, individueel of in groepsverband, die leerzaam en inspirerend zijn en ook gewoon heel leuk om te doen! Ontdek en ontwikkel je eigen creativiteit in een van onze workshops of cursussen die wij geven in ons gezellige atelier in De Stadstuin in Utrecht.

 


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved