Ambachtelijk Leer Bewerken

Over ons

Renee Weijers

Leervermaak is opgericht door Renée Weijers, zij heeft in 2011 haar baan als docent beeldende vorming opgezegd en is creatieve workshops en cursussen gaan geven in haar atelier. Toen Renee per toeval in aanraking kwam met ambachtelijk leerbewerken, was het liefde op het eerste gezicht. Zij heeft daarna diverse cursussen en workshops in binnen en buitenland gevolgd en veel contacten gelegd met mensen die op een of andere manier met leer te maken hebben. Vanaf 2013 geeft zij zelf workshops en cursussen.

 

Jeroen Brandligt

Jeroen Brandligt is sinds 2015 mede eigenaar van Leervermaak. Aangestoken door het enthousiasme van Renée heeft hij zich op het zakelijke deel van de onderneming gestort. Samen delen zij nu hun passie voor leer en hebben het tot hun missie gemaakt zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken. Zij doen dit door hun workshops en cursussen zo inspirerend, leerzaam en leuk mogelijk te maken.

 

 

De docenten bij Leervermaak:

 

Anita Hardeman

Anita Hardeman

Anita is ambachtelijk schoenmaker, afgestudeerd aan de Dutch Shoe Academy te Utrecht. Naast haar passie voor schoenen maken, geeft zij schoenworkshops en diverse andere workshops voor Leervermaak. Anita heeft haar eigen bedrijf Atta.

 

Vera Boersma

Vera Boersma

Vera is een oud deelnemer van het eerste uur. Zij heeft zich in rap tempo verder ontwikkeld en is nu docent en werkplaatsmeester. Vera geeft diverse workshops, waaronder haar eigen workshop filligree. Vera heeft haar eigen bedrijf VB Leatherdesign.

 

Danielle Roossien

Danielle Roossien

Danielle is ambachtelijk leerbewerkster. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Jan Braat en is daarna verder geschoold in de Verenigde Staten. Zij geeft de gevorderen cursus en is hoofddocent van de ambachtelijke jaaropleiding. Zij heeft haar eigen bedrijf Epic leather.

 

Alkine van der Laan

Alkine van der Laan

Alkine is tassen maakster en ontwerpster. Zij heeft de ambachtelijke tassenopleiding van de SVGB in Nieuwegein en SintLucas in Boxtel gevolgd. Alkine is eigenaar van het label Van alkine.

 


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved