Ambachtelijk Leer Bewerken

Opendag Leervermaak

By

jan 2, 2019 Leervermaak nieuws 0 Comments

Wil je graag gaan leer bewerken of ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby? Kom eens kijken op de open dag van Leervermaak!

Onze ateliers in de stadstuin zijn op zaterdag 26 januari van 10.00 tot 16.00 uur geopend.  Voor iedereen die eens een kijkje wil nemen, een proefles wil volgen of meteen al gereedschap wil aanschaffen om thuis mee aan de gang te gaan.

Wij geven uitleg over ons cursussen en workshop aanbod. Je kunt kijken naar een demonstratie carven of vragen stellen over de jaaropleiding van Leervakwerk.

Wil je zelf mee maken hoe leuk leer bewerken is? Doe dan mee met een proefles!

Van 11:00 tot 12.00 uur kun je deelnemen aan de proefles sleutelhanger maken. Leer over de speciale kenmerken van tuigleer. En ervaar het plezier van het decoreren met slagstempels. Deze les is geschikt vanaf 10 jaar.

Sleutelhanger

Van 13.30 tot 14.30  uur kun je een leren pashouder maken. Met gekleurd leer maak je een smaakvolle pashouder, deze leer je in elkaar zetten met de zadelmakersteek. Deze les is geschikt vanaf 12 jaar.

Pashouder

Verkoop gereedschap

Wij bieden een ruim assortiment gereedschap voor ambachtelijk leer bewerken aan. Op de open dag kun je dit eens even uitproberen en eventueel aanschaffen.

Gereedschap

Natuurlijk is er de hele dag lekkere koffie of thee en gaan alle bezoekers naar huis met een leuke attentie en een kortingsbon!

* Als je mee wilt doen met een proefles, geef je dan van te voren op via het contactformulier. Zo voorkom je dat er geen plaats meer is.


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved