Ambachtelijk Leer Bewerken

Masterclasses van Bob Beard en Chris André op 30 en 31 maart

By

jan 27, 2019 Leervermaak nieuws 0 Comments

Wat was het een doorslaand succes twee jaar gelden, het bezoek van Robert Beard en Chris André aan Leervermaak! We zijn  daarom super blij en trots dat we dit jaar weer een bezoek krijgen van Bob en Chris. In het weekend van 30 en 31 maart kun je een of twee masterclasses volgen.

Bob en Chris

Wat gaan Bob en Chris doen?

Robert Beard, tweemalig Al Stohlman winnaar komt de masterclass  “Oh, deer” geven. In deze masterclass zal er veel aandacht gegeven worden het het natuurgetrouw weergeven van landschap en dier. Deze masterclass is ook zeer geschikt voor leerbewerkers zonder ervaring.

Oh deer

Chris “Slickbald” André geeft een 3D leathercarving techniques masterclass. Hij heeft daarvoor zijn eigen hoedband als uitgangspunt genomen. Ook deze masterclass kun je volgen zonder al teveel ervaring, maar hij is ook spannend en leerzaam voor leerbewerkers die veel ervaring hebben.

Hoedband

Duur en kosten

De masterclasses zijn van 9 tot ongeveer 5 uur (met uitloop). Tussendoor verzorgt Leervermaak een smakelijke lunch.

Kosten voor een losse masterclass inclusief alles bedraagt € 155,00

Als je beide masterclasses volgt krijg je korting, dan betaal je slechts € 300,00 i.p.v. € 310,00

* Als deelnemer van de masterclasses krijg je ook de gelegenheid het beroemde “Black Crack” gereedschap van Robbert Beard aan te schaffen. Hou er wel rekening mee dat zijn gereedschap alleen contant afgerekend kan worden.

Geef je snel op via het contactformulier, want vol is vol! Er zijn per masterclass 10 plaatsen beschikbaar.


© 2015 Leervermaak All Rights Reserved